Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'usb'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 7 results

  1. ricky_buyo

    USB Installation problem

    Good morning I am having an issue with the usb installation. I insert the usb into the TV, but it doesn't automatically install the software. I have followed all the instrutions: - put the userwidget folder in the root of the usb - format the usb 2.0 to fat16 My TV is Samsung UE50RU7105 Any advice? (I can also post in Spanish)
  2. Below are several system configuration outputs. Files are accessible using file manager. EMBY Library Access pi@raspberrypi:~ $ ls -l /media/pi total 12 drwxr-xr-x 2 pi pi 8192 Dec 31 1969 'AL USB' drwxrwxr-x 1 emby emby 4096 Sep 26 09:49 embydisk pi@raspberrypi:~ $ sudo lsblk -o UUID,NAME,FSTYPE,SIZE,MOUNTPOINT,LABEL,MODEL UUID NAME FSTYPE SIZE MOUNTPOINT LABEL MODEL sda 57.7G USB_D EC68CD1868CCE306 └─sda1 ntfs 57.7G /media/pi/ EmbyDisk sdb 14.5G 8280-12EE └─sdb1 vfat 14.5G /media/pi/ AL USB mmcblk0 59.5G 6284-658D ├─mmcblk0p1 │ vfat 256M /boot boot 3a324232-335f-4617-84c3-d4889840dc93 └─mmcblk0p2 ext4 59.2G / rootfs pi:x:1000:1000:,,,:/home/pi:/bin/bash /etc/fstab /dev/sda1 /media/pi/embydisk ntfs-3g rwx,uid=emby,gid=emby,dmask=0002,fmask=0003 0 0 Thanks for any help.
  3. Hello, I bought the Amazon USB / HDMI dongle, the Amazon Fire Stick - Basic. (Https://www.amazon.com/Fire-Stick-Basic-International-Version/dp/B01ETRGE7M/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1534066629&sr=8-11&keywords=fire+stick) It is an excellent product and I highly recommend it to everyone. I then downloaded the "Emby for Fire TV" app and PAY IT for to use it and to give you support. It works very well, however I would like to ask you if it is possible to insert the possibility to see the trailers (because I have not been able to use them) as you can do with the pc browser version of your program / server. I remain available for information about it and thank you for any reports / suggestions.
  4. Recently moved (from Windows 7 server) to a shield pro platform with 2 external usb3 drives on one usb port. Finding Plex works well there but Emby has been particularly frustrating. Periodically the 2 usb drives spontaneously (perhaps upon load when moving files to it) dismount and are un-available. Powering off and back on the external drives (drives only not the shield) remounts the drives and re-instates the shares to the network. After the power back on... plex sees the drives and media folders and works normally but Emby server (4.30.14) can't see the media folders and associated artwork. All artwork files etc are fine on the external drives... Emby just doesn't see them. Is there a fix without rebooting the shield or Emby Server process? Seems like a bug to me. Any help is appreciated...
  5. Hi. I have an HDD (1Tb USB powered) attached to my WiFi Media Server (Archer_C3200) via a USB 3 port. I also have a Telstra TV with Roku Media Player. The Roku, using the "All" option, finds the Wifi Media Server. It further allows me to Browse Folders. However, at the top level, Roku only shows 1 folder. By selecting the one found folder, it shows the next level of sub-directories, but still only 1 folder. This is the pattern for every level. There are definitely playable files in most, if not all folders. My laptop, accessing the same HDD through the same wifi, shows all folders at all levels. Roku also finds and shows all folders at all levels when the same HDD is plugged via USB directly into the Telstra TV. I tried * as per another topic here, but did not help. Could someone please expose my folly and guide me into all my paths of remoteness? Thank you.
  6. Hello, I installed Emby server on my Raspberry PI 3 recently (Docker official method). It was a little difficult (linux noob inside ) but now all seems to be OK. But, i'm now trying to add a library, but there's a problem as i can't find any folder or share hosted / mounted on the RPi : (as you can see there's nothing but default paths) (network choice empty too) : How Emby detects disks and network shares ? Here is what i have and would want to choose : 1 usb hdd (ext4) + 1 network share (cifs) : If it must be set in Docker, how can i do it (and would it be kept if Emby image is updated ?) Thanks a lot for your assistance. Best regards,
  7. tired dad

    Sync to External drive

    Hello, I've tried this on two different portable hard drives, but I cannot get the sync plug-in to choose a folder other than the root folder on each drive. Has anyone else experienced this? Reboot did not help. This is on sync 3.0.5582.40801 and server 3.0.5675.1 I can't see anything obvious in the server log, but here it is anyway. server-63573638400.zip
×
×
  • Create New...