Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'unraid docker'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. leeknight1981

    New Media won’t play

    Ok I have added some new movies as I have done for many years but today they got added I went to play them and they said “Playback Error” then totally disappeared! removed from the folder and re scanned! then created a new folder called movie test and it’s done exactly the same and won’t play... please advise as I wanna watch this film, So Badly I’ll attach the logs if I am able but don’t wanna be Pissing about all night, Regards L33 IMG_9831.MP4
  2. Hi all, I'm facing a problem with Emby which I cannot seem to solve. I'm using Emby mainly as a centralized media database for movies and tv shows for my Kodi clients. This works quite well, except for the fact that regulary thousands of old media items that were not recently added or modified get synchronized on the clients. I looked into the server logs and I found a lot of entries like the following: Unraid powers down disks that are not accessed after some time and it takes them some seconds to wake up and be accessible again. My suspicion is that in these situations, Emby determines that files/folders were deleted and consequently removes the related items from its database. The obvious question now is: Is there a way to fix this? Thanks for your time Matthias
×
×
  • Create New...