Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ubuntu 20.04'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. Hi guys, I mounted a usb hard drive to my server and changed fstab file to mount it at startup, it works as it should. I added the drive in portainer as a bind, the drive is visible in emby. I set it as a mixed content library in emby. I changed the location of recordings to this folder. It records on it, I can see the different folders and files populating it when i browse it via ubuntu gui. But it doesn't want to show anything on emby. Real Time Monitoring is selected for this folder. Any idea as to what I need to do to make it work correctly? thanks. Server version 4.6.7.0 Ubuntu version 20.04
  2. Hi, I recently encountered a issue where trying to play certain videos on my server will return in the same error. "No compatible streams are currently available. Please try again later or contact your system administrator for details." I have used Emby for a few months and I haven't encountered this issue up until now. These videos were downloaded from the internet and it seems like only a certain group of the files give out this error which leads me to believe there is an issue with the file being in a certain format or something like it. I have enabled Debug Logging and I got this back. If it is of any help.ffmpeg-directstream-967d37ed-df77-4a2e-a7f1-d3ecf46644a1_1.txt I looked at the file info of one file that doesn't work and one that works and they seem to be different which may be causing the issue if so how would I go about fixing this. Thanks for your time. Edit: Forgot to mention that I am trying to view this on the web app, doesn't work for either Desktop or Mobile.
  3. Hello, I have movies on my Google Drive. Now I would like to integrate this directly into Emby without loading it locally onto my device. I have mounted google drive on my Ubuntu 20.04 server via rclone. But if I want to create a new media folder, then I cannot select the folder where I mounted Google Drive. does anyone have experience with this and can help me? thanks!
×
×
  • Create New...