Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'tv lineups'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. tvaldeze

    error downloading tv lineups

    Hello all, I have been having issues setting up my tv lineup on my mac mini, getting my tuner set up works flawlessly but when I try to add the guide data it errors out and says "There was an error downloading tv lineups. Please ensure your information is correct and try again." I have Emby Premiere and the key has been pasted in, and when I look at the logs it doesn't reference anywhere that is the issue like other reports. I am on a fresh install of emby and made sure to remove all traces of it, to include what is in the /Users/%Username%/.config folder. I've done this multiple times now, and was combing through the logs and noticed this tid bit right at the time of requesting the tv guide lineups: I honestly have no idea what else to try at this point because this used to work without a hitch on previous versions, and I know internet is not an issue because I have used different internet connections to try and troubleshoot this. Any Ideas as to what I could try next? **PS I can't upload logs as I am on a restricted network that would flag the attachment and make it fail to upload.** Full Log: https://pastebin.com/D2TAVzxa Update: I was able to get everything working on version 4.1.0.26 without a hitch, so this seems to be a bug with 4.1.1.0 Update 2: I was able to successfully update the server from 4.1.0.26 to 4.1.1.0 and maintain my guide setup and refresh the guide data successfully. Here is a link to the log after a successful update and refresh for comparison: https://pastebin.com/quGFcbnL Hopefully this will help future users, and hopefully be able to find a resolution because I am afraid that when I add my other HDHomerun device on Tuesday that this issue will come back up because it is another zip code.
×
×
  • Create New...