Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'trouble shooting'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hey i can connect to my server by the web app or even by emby connect i can click the links and it opens fine and even on kodi but just not on the web app every time i try to get in by the web app i get this I have tried checking my port fowarding but its all fine it worked before it looks like this here is the dashboard
  2. dravokivich

    Emby Connect

    Hi All, Apologies, I could not find anywhere that identified as somewhere for this topic. I've setup Emby connect on my account and on my server. When i login on the App website and on the Andorid App I have it available to select (when outside of my home network). However it always fails to connect. Plex have a similar solution and in the same settign as outlined above, I'm able to browse my plex server, which is on the same host as Emby at home. I was wondering if there was a general troubleshooting guide around, or if anyone has any pointers on what to look for to resolve this? There was nothing much on the wiki, other than just setting up an account. I'm wondering if there's anything outside of Emby that may need to also be configured in order to allow Emby Connect, to work.
×
×
  • Create New...