Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'time out'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Live TV: emby for android tv not closing previous stream leading to 2 instances in ffmpeg is causing freezing playback and unnecessary streams playing in the background on my emby server for windows when usiing emby for android tv on regular android on the beelink gtking device. i created my own channels coming from my plex library linked to dizquetv which feeds to xteve, which feeds to emby all through ffmpeg. my channels are freezing because there are 2 instances of channels playing in ffmpeg coming to the same feed, so the previous channel is not getting killed properly. i know this because when i look in the plex dashboard i can see my previously playing show or movie is still playing even though i changed the channel. also when i close the stream i see in ffmpeg console that there is still a stream playing. so what the dev needs to do is in your play command you need to add the kill stream command just before the play stream command to ensure the previous stream gets killed before every new stream. ffmpeg-transcode-f18f0329-33d5-4afe-ad7a-d7f84484af59_1.txtffmpeg-transcode-57368ead-6ec6-4039-9e1e-6bf4946376d6_1.txtffmpeg-transcode-44dcade5-6513-41ef-9393-f78c6803e93b_1.txtffmpeg-transcode-711e791b-4af1-4b49-8dfc-1483ca892e3f_1.txtembyserver.txt
  2. de0x3

    Trouble Playing Transcoded Content

    Greetings All, First off, I would like to commend the group for the great support that is consistently provided to this forum. Having spent some time searching on the issue I'm experiencing I've been wowed by just how much the community gives back to those in need of assistance. The ongoing efforts for Emby, Emby for Roku, Blue Neon Night are just fantastic. Keep up the great work and Kudos. Secondly, I've noticed a degradation in playable content over time when trying to play media via Emby for Roku. The common thread appears to be content that is not available for DirectPlay and requires transcoding which I seem to be requiring more of as time goes on. The transcoding is required due to my inability to play 5.1 content and need to remux the stream down to 2.1 as I do not have a device do the work for me. My current setup is a Roku 2 4210X running the latest firmware (7.5.0 b4099-04 at the time of writing) with Emby services provided via the FreeNAS plugin updated to the current plugin release (3.1.0 at the time of writing). I've attempted to play the transcoded content via both the release and beta versions of the Emby for Roku App, as well as the Blue Neon Night app and appear to have the same trouble across all three. I've also upped the Video Quality setting to 30Mbps to rule out any issues related to that (if any). This didn't appear to have any effect. Tailing the server log, I can observe the Roku requesting the .m3u8 link and Emby responding with a 200. A short while later the Roku times out and returns to the movie menu (timeout confirmed by Blue Neon Night debug logs). It appears that transcoding doesn't happen here as there are no logs to support that FFMpeg is doing any work, which is interesting as I initially thought there might be a resource issue with FreeNAS. I've confirmed that the .m3u8 links are valid and playable via VLC. Playing the content here does start the transcode; this appear to be working as expected here. Sorry for the lengthy read! If there's anything else I can provide or try, let me know. I really don't know what else to do in order to play this content outside of purchasing a receiver to convert 5.1 to PCM Stereo.
×
×
  • Create New...