Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'stuck'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 11 results

  1. quatre1love

    Emby server stuck

    Hi, I am using emby server on Ubuntu to create my own libraries, after 1.6M of video added into emby server, it stuck to cannot be worked. CPU: E3-1275V6 MEM: 64G SSD: 2*1T SSD raid1 for emby server and system OS OS: Ubuntu 18.04 LTS I tried the combination from EMBY 4.5.2.0 to 4.5.4.0, and Ubuntu 16.04 to Ubuntu 20.04, emby server are all stuck. So I guess it may related to the sqlite, if it can be change or transfer to MySQL like KODI, it should be perform better. Hope developer can see this artical, and enhance this problem soon. KIND R
  2. RSL

    Stuck and black screen

    When I play some content, and it's always the same, the screen turns black and the app gets stuck with the black screen, only way to recover from this is to restart the TV. It does work through the Windows browser, but not on the LG App. Attached info about the file. My TV is a OLED55B7V. rsl_not_working_media.txt
  3. Hi, How can I kill a movie that is stuck under Active Devices. It has been sat there for weeks now, and emby still hasn't removed it. Thanks
  4. Hi Everyone, First off, huge thanks to the dev team for the awesome support they've provided us over the years! I currently have a fresh, new installation of Emby Server 3.2.60.0, with no Plug In's enabled at this point. I setup a single Library, consisting of the Content Type ''Music''. When setting up the Library, I only have ''Download artwork and metadata from the internet....'' checked. All of the folders in my music library follow the proper naming convention: Artist --> Album --> track1, track2, track3, etc. I have all my MP3's meticulously tagged.
  5. Aknight2015

    Emby sticks @ server selection

    Everytime I try to select a server it disconnects and sticks at the spinning circle. I checked for updates, says it's up to date.
  6. Probably not the best title nor do I know if this is an Embuary issue or just an issue. I've been having this issue for a while now and I'm just getting around to posting it. We watch a lot of TV and when we're done with the episode we'll delete it. The deletion seems to work fine. The problem arises when I delete the last episode of a show. The episode will delete but the show image stays in the list of shows even though there are no episodes in there. Once I click in and back out of the show it disappears. It's like something is just getting stuck and when you click on it then it realizes it
  7. I need help updating Emby. it stopped updating at version 3.2.40.0-1. it's been months I am really stuck. I can't identify what's causing this. If anyone can help, I appreciate it. Regards
  8. jakeclifford

    Server stuck on indexing

    Hi there, i admit to be a new user and i signed up for the premiere monthly package to try emby up again my plex server. I have a large library and maybe this is related to my problem. That said my server has been stuck on indexing at 71.7 percent for two weeks now. I have restarted the app, the server many times but still gets stuck in the same spot. Where I am not familiar with emby i was wondering if perhaps i have something setup wrong. i wanted to attach the logs but when i click to download the lastest log it says its 4.3gb is that possible? Anyways i would be very interested to
  9. thatoneguy99

    Library Scan freezing

    I have been having a problem that seems to have started with the latest server version. I am not sure when I first noticed it so I am not 100% sure if the server version has anything to do with it. Long story short if I restart my server it will complete a scan with no problems (usually within 1 minute or less). Then after a bit of time with the server up it will conduct a scan and get stuck, usually at 49.9% every time. I have put my pastebin debug log link in here and this is shortly after a server restart. It started the library scan but around 1600 on the log it froze at 97.5%. Does a
  10. Hello First I would like to say I really like Media Browser. One problem I am having is when I start play a new movie the progress bar comes up and it's already at 100%. As you can see in the below screenshot, the progress bar is at 100%, but the movie has only just started. I can still skip forward and backward without any problem. The problem is that because it is stuck at 100%, media browser things I have already watch the whole movie, so I can't resume it if I want to watch the rest later. This only happens on a few movies. I don't think I have ever had it happen on a TV show. I think it'
  11. I am on MBC (3.0.195.0 7-14.1), and it works on my windows 7 Pro 64 bit WMC,but it gets stuck and crashed on my extender (xbox 360). my MBC logs: logfile from when I open with PC on Windows 7 - works fine: https://onedrive.liv...8FBBDD19!147108 Logfile when I open on extender - stuck on spashscreen and then crashes: https://onedrive.liv...8FBBDD19!147109 Not sure when this started it was either after updating to latest MBC or install Xenon, I have since uninstalled Xenon plugin and still not working? MBS - Version 3.0.5309.26857 Windows Error lo
×
×
  • Create New...