Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'start from beginning'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Kimballslice1890

    Start active recording from beginning

    Been having an issue lately that I have gotten more intimate with the quarantines going on. Over the past couple of days when an active recording on Live TV is happening, I selected the channel via the guide with the active recording and opted to play from beginning. Sometimes it will hang at the spinning circle, other times it will load a frozen frame and sit (my sever shows it is streaming with the time counter moving forward), and sometimes it will stream for a couple seconds then hang up (server side showing it is still streaming). When checking the server side it has sometimes showed direct playing and other times showed transcoding, however end issue is consistent regardless. If I play the channel that is being recorded and play live, there are no issues. I had a similar issue on my PS4 as well a few weeks back (previous server release) where I was playing an active recording from the beginning but could not fast forward or rewind without it going all the way back to the beginning of the recording. Tuner is an HDHomerun Prime and I have a dedicated Readynas Ultra 6 upgraded to 4GB of RAM and OS 6.10.3, 6x2tb drives Raid 5 for DVR. Performance of the NAS is not an issue. My Emby server runs on a Windows Server 2008 R2 VM with plenty of resources on a SATA SSD with 310GB of local storage available to it. Any help would be appreciated.
×
×
  • Create New...