Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'stalls'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. When playing a movie in some browsers (mainly Chrome) if res/bitrate menu is pulled up and the account is set to absolutely no transcoding the movie will stall or crash if the bitrate/resolution is changed. Initially it will show "Direct Play" but once change "Direct Play option disappears. The next picture will show that "Direct Play" disappears once it has initially changed to anothe Bitrate/Res. Granted sometime depending on browser you are able select a bitrate/res higher then the file and it will go back to "Direct Play" but lots of times it will just crash until transcoding is turn on and changed during playback. Proposed solution: Simply add an option under "Users>Profiles" called "Direct Play Only" which will disable the menu to change bitrate/res and should disable/ grey out the following option under "User/Profile" when enabled: 1. Media Playback > "Allow Audio Playback that Requires Transcoding" and "Allow Video Playback that Requires Transcoding" 2. Sync > Allow Syncing that Requires Transcoding for the log the log that has the issue is 7/12/2016 URL: https://fileserver.jpwservices.net Username: emby Password: 12345
×
×
  • Create New...