Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'stability'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hello Emby I have a question regarding stability I'm running the latest server version (I think) - v3.2.12.0 and I've noticed lately that for some strange reason my server stops unexpectedly without any error message and when I hover over the task-bar (bottom right) and go to select the server icon, the icon disappears. Once I relaunch the server app everything works fine. This happens probably once every few days. The system has been very stable for a long time and I've not changed anything on my server as it's a dedicated Windows 10 box (NUC) running my media. I'd be keen to know if anyone else is experiencing this and if so, how I can stop it from happening. Many thanks, Rob
  2. egrouchko

    General comments

    Hi, We have been using Emby for a few months now. Our setup is Emby server on a Windows Server 2008 on the home network, and the Roku emby app. We also use Emby for Android on several smart phones and tablets. Initially we were very satisfies, but the quality of the software is going down after each release. Here are a ***few*** examples: 1. Initially we used to be able to stream MKV movies, but after a few updates to the server, some movies stopped streaming. 2. We used to have no problems with the mp4 format, but after the last server update some mp4 movies don't stream. 3. We add new mp4 movies to the library folder, and the latest server version doesn't recognise them anymore. 4. When we restart the windows server, the Emby service never starts automatically. And it's not the settings. We are currently looking for an alternative, even if we need to pay for it.
×
×
  • Create New...