Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'songlist'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. I'm running Emby server 4.1.0.26 on CentOS 7. Yesterday I tried to play a multi-disc music album using Firefox and also the iOS app without success. I got the error "No compatible streams are currently available" and when I opened the album I found that the song list for both discs is empty. So basically the album with the artwork is in the library but there are no songs in it. I tried to play the files directly and double checked the mp3 tags, everything is ok. I tried different multi-disc albums from my library and all show the same symptons. The album is in the library but no songs listed in it and playback gives always the same error. BTW in metadata manager I can see the album and the songs and their metadata without any issues. I can't confirm when this issue started since I'm not playing multi-disc albums on daily basis but as far as I recall before upgrading to version 4 it was all ok. Please let me know if you need the server log althrough I didn't find anything relevant while trying to playblack. Is anyone having the same issue with multi-disc music albums? Single disk albums are alright as far as I know and I use Emby to play music on daily basis. Thanks.
×
×
  • Create New...