Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'server leak'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. I have just spent over 11 painful days with server upgrade.. here is my finding... New Server 4.3.1.0 is broken when used with Emby Classic client (beta or otherwise). here are my results. 1- when i had server 4.3.1.0 and Emby Classic beta version... the following will happen. when you start the Emby classic client, both the server and the client will spring a memory lead and will consume all memory and resource on both devices and crash. 2- When I restored my old 3.5.3.1 server and used it with Emby Classic beta version, the following happened. When you start the Emby classic client, the server will stay fine and work with around 400mb RAM (normal), and after few minutes, the client will spring a memory leak and the client machine will come to a stop due to no resource. once you disable the enhanced views on the emby classic beta client.. everything works just fine, with standard views. Clearly, there was very little testing done on the new server and Emby client, and the main reason could be lack of users of emby classic (i might be the only user as no one else has any issues), or the emby classic users are not offering to help with testing the system... either way.. I just wanted to share my findings.. best regards
×
×
  • Create New...