Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'server 4.0.1'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hi! Yesterday I was checking how the new server is holding up, I discovered following bugs; 1. Changing audiotrack language from default "x" to "y" is broken. 2. Menu scrolling under eBooks tab is broken/overlaps top bar. 3. Subtitles (internal) wont disappear as I switch to another internal 4. Subtitles (internal) wont disappear as I swith to another external sub (I get overlapping subs) Clearification: When I start a movie with internal subtitles (none burned) and change to external (.srt) I get overlapping subtitles, when I set it to "OFF" the internal sub wont appear :/ Tried changing the internal subs from Eng -> Other, that wont work either, the default sub is displayed. When it comes to audio settings it wont change the languagetrack of the movie/series, ie: "Snowhite" Avaible audiotracks: English, Swedish, Norweigan, Finnish, Danish. Default track: English (none forced) If I select Swedish audiotrack nothing happends. (Still English speaking) To make it more clear: Selected audio: Swedish + Subs: Set to off/or default = Plays English Audiotracks (Direct Play) Selected audio: Swedish + Subs: Swedish = Swedish Audiotrack + subs (transcoding) When I get them to speak Swedish and I try remove the subtitle it will jump back to english...(Direct play) Any ideas ? Also discovered as I was reading the news (Books tab) when scrolling thru all my "books/magazines" its poster will overlap the top bar ! As for now Im at work and cant provide any logs or screenshots/pictures but will do as soon as I get back home! If you have any idea whats creating these annoying problems please let me know, my kids miss their swedish talking Disney movies Kind Regards / Amadeyo
×
×
  • Create New...