Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'satv'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Newer Emby lifetime subscriber.. Thank you for the development of this product. I migrated from an annual Plex subscriber to Emby lifetime, so I can finally get control of my metadata. Picked up a Shield TV about a week ago. Was looking for a device that is better than a Raspberry Pi 3 running OpenELEC. So far, I love it with one problem. Using latest stable Emby add-on (2.3.6), latest stable Emby server (Build 8500) on Windows Server 2012 R2. SPMC on Shield TV - Fresh installation - Using all defaults on the Emby add-on, Play works. Play From Here results in "Cannot find next item to play". Kodi on Shield TV - Fresh installation - Using all defaults on the Emby add-on, Play & Play From Here works. Raspberry Pi 2 & 3 running OpenELEC (Kodi 15.2) in my house have all continued to be successful with the Emby add-on.. Play From Here works. Did a factory reset on the Shield TV & was able to reproduce it. Installed SPMC, installed Emby stable add-on, let it complete its initial sync, restart SPMC. Play From Here on any TV show fails. It is using HTTP, so it is not a permissions error. I would prefer to use SMB, but I am using HTTP for now. I also tried the latest Emby beta add-on; no luck. Please let me know which logs you would like to see. I can work on gathering them as this is a hot feature in my household. I've been told SPMC is identical to Kodi, but clearly, it is not absolutely identical.
×
×
  • Create New...