Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'processing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hi folks, Yesterday I unpacked a nice new AVR and connected a spiffy little Windows 10 set top box to it. In short order I had configured Windows to output up to 7.1 channels to the AVR over HDMI, and clicking the test button from the windows audio test utility for each speaker was rewarded with test tones coming from the correct speaker. The AVR was confirming it as receiving 7.1 audio. Hooray. That was easy. However, no matter which video player I use (Emby Theater, Kodi, MP-CHC), the AVR still reports 7.1 channels instead of switching to directly match the audio format in the movie file. It does recognize other formats instantly, such as if I switch over to my Smart TV as an input source and play something from Netflix, it switches to DD for example. So, my suspicion is either I've configured something in Windows that is overriding the player settings and forcing the computer to remap whatever audio stream is playing, to a 7.1 configuration. In Emby Theater, for example, I've told it to use the Denon AVR as the output device and that my speaker configuration is 7.1. I've done similar configurations for my other players. I think I've probably done something silly, but this is the first time I've done audio over anything other than SPDIF, and even that I configured years ago. Any ideas to help me troubleshoot this would be appreciated!! Marc
  2. When I use MPC-HC I have additional settings for processing in madvr. With emby, they are gone. Can someone please help me? I like using adaptivesharpen and other effects, but I love the integrated player in emby theater. Please see two images attached - why are the processing options different?
×
×
  • Create New...