Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'nvidia shield android tv'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. I convert my stuff to vp9/opus for quite a while now. So far one of the components always had trouble with opus, so the emby server always said "device can not playback audio as transcode reason", so it converted the file and everything was peachy. Then, I do not know exactly what happened, but I guess some update on either your firetv app, firetv itself or even a firmeware upgrade in my reciever (what seems the most unlikely thing) and now I have trouble getting decent sound out of my setup because my reciever seems to not understand that it is getting a 5.1/7.1 sound and mixes it down (the wrong way) to stereo. As you can see from attachment 01, the result is a screwed up 2.1, resulting in me still hearing background voices (I guess the left, right and surround channels), but not the center one, so basically no conversations. If I press the "i have problem seeing stuff" in the settings, emby switches to transcoding and the sound is back as it should (receiver displaying getting DD+) and all channels light up. Although the subtitles are screwed now, fast forwarding and beeing no longer sync (but I guess thats a different problem and I will make a seperate post for this). If I playback the file on another TV setup where I only have stereo I do not get the problem obviously because some clever step realises there are no 6 nor 8 speakers and mixes it down to 2 correctly. What strikes me as odd and totally wrong is the fact on the screenshot, that my reciever thinks it gets a 7.1 STEREO PCM stream (which does not make any sense, I know). Can you make any sense into this? If you need debug logs I would appreciate some pointers as in how to get them off the firetv, as it is quite a while I push/pulled something from an android device and my swiss cheese brain has trouble remembering how to do so :-)
  2. I just updated my Nexus 7 to the latest version and can no longer cast to nvidia shield tv
×
×
  • Create New...