Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'nexus 10'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hello, i am using on a google nexus 10 tablet (android 4.4.4 because android 5.1.1 is just unusable on it) and the google play store propose me only version 3.0.21 on it. server linux x64 sinology 4.6.7.0 When i choose a tv show or whatever a movie, it display almost everithing except the (play, restart, resume from, delete, etc bouton) on the selection page. instead of seeing them, where they should be, there is a green circle turning in an infinite loop. when i use the workaround, during play everything is ok As a workaround i press a thumbnail to show a context menu and then i can play someting. is this a bug ? or the app is too old ? is there a way to install a more recent apk for android 4.4.4 ? have a nice day
  2. Darren

    Nexus 10 on Lollipop Help

    Hello, I recently discovered Media Browser, and I am currently trying to ween myself off of Plex. However, I have an issue streaming my movies to my Nexus 10 running Lollipop 5.01. My movies will play about 30 seconds or so and then pause for about 30 seconds. This issue does not happen if I stream from Media Browser using MX player as an external player or if I use Plex's internal player. I am currently running both plex media server and media browser's server software on my home server. Because streaming at the same 12 mbps works fine if I use the external player or Plex on my tablet, I am sure this isn't my wifi or an issue with my local server. I would just use MX Player all the time, but it doesn't recognize the audio codecs in some of my mp4's. I don't know if this an incompatibility with Lollipop, but I can stream the same movies just fine on my LG G3 running 4.4.2 or my Chromecasts. Could this be a settings issue? Is there a known issue with Lollipop? Is anyone else with the Nexus 10 having this issue? Thanks in advance for any help!
×
×
  • Create New...