Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'multiple montors'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. I have never been able to get Emby Theater (software not Win store app)to play on my desktop. It has 3 monitor setup. I hadn't gotten around to making a post about it. Emby theater will just play audio of live tv, but just show a black screen. Same black screen with audio plays with local H264 files. When i try to playback my live TV recordings (mpeg2) it just loads it for a sec(black screen) then stops going back to the video description page. Doesn't matter what monitor I load it up on. No change if I toggle the Video rendered form Madvr to EVR etc. I disable my 2 other monitors via the Nvidia control panel and only use my primary monitor, Emby Theater plays all media fine. Currently using Emby Theater 2.5.40. But this issue I noted even back when it first came out. I did it on my GTX 970 and still does it on my GTX 1080. Nvidia drivers made no differance but are current. Still using the same monitors. Windows 10. Not sure on how to get any logs or more info from the software itself. Nothing seems to be reported on the server or transcode logs on the server itself that would indicate an issue. They look the same each time i test it, multi monitor enabled or not.
×
×
  • Create New...