Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'missing movies'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. Tekdawg

    Missing Movies in Library

    Greetings All Hope this is not a duplicate post. I have an issue where all the movies are not showing up "My Media" library. I have ran scan several times with no luck. I setup on a different computer with the same issue. It seems to be the same files that are being displayed. Any thoughts? Thank you, Rick
  2. johnsonb

    All movies not displayed

    Emby is doing something odd (current version under Mint) . When I access the server from either Roku box or a Roku enabled TV, only the latest movies and collections are shown. If I go into Genres all the movies are displayed. In Emby the user has access to all libraries. Weird. Has anyone seen this before? thanks, Bj
  3. Roland.Stranneborn

    Missing files?

    Hi all, I'm new to Emby, so far I'm very pleased. The killer feature for me is the Folder navigation where you can have posters for the folder itself. I came from a Microsoft Media Center environment where this works, but I was quite disappointed in e.g. Plex where it seems I can't navigate by folder view. It was very important for me so my kids could navigate by photos, not just reading text. Anyway, here are two newbie questions relating to Folder navigation: 1) If a Folder has only one movie, the folder itself will not show just the movie inside (which may have a different poster than the folder). Is that the way it is supposed to work? 2) I have a folder for "By Geography", where I have 3 subfolders which contain many movies. The main folder itself has these 3 subfolders and then just one movie. In this case Emby seems to ignore the 3 subfolders and just show the single movie in the "By Geography" folder. I think that's a bug. I've attached a screen shot of the folder /movie structure on my NAS. Emby uses the name of the folder ("Geographic area"), but adds year of the single movie (2008), then use the poster for the movie, not the folder.
×
×
  • Create New...