Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'mibox'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. I have this strange issue with Mibox S in Android 9 (2231 update) : if I stop watching a video with the "back" button, the video stops, and the Emby menu screen is displayed as usual, but, after 5 seconds, the sound of my video comes back... and keep playing until the end of the video. Same behavior if I press the "home" button. It occurs every time. The only way I found to stop the sound is killing Emby app (or reboot the Mi Box). If I first "pause" the video, and then press "back" (or "home"), I have no issue. I already noticed this kind of issue few months ago on Mibox 3 (Android 8) when using audio passthrough, and this issue was occasional. This time, on MiBox S, it occurs in both with ou withoud audio passthrouth.
  2. Hi Guys Long time user but new to the AndroidTV App, have always used Emby for Kodi but since becoming a supporter have switched to the native app and am enjoying the experience apart from one gripe. If I try to play a movie with Atmos/TrueHD it will transcode the audio to AC3, however, if I switch to using an External Player via App options and play the movie via Kodi it plays as expected with full Atmos/TrueHD sound. Kodi doesn't switch back to Emby cleanly after stopping playback though so it's not a solution I can continue to use... Any ideas why the Mibox will not pass the Atmos track through native app playback? Xiaomi Mi Box 3 MDZ-16-AB > Onkyo TX-NR545 > Crappy 1080p TV Have attached Server log and transcode log. Played movie first using the internal player, then stopped and switched -inside Emby app- to External Player (Kodi) and started playback again. Hoping I can get this working, let me know if you need any more info embyserver.txt ffmpeg-remux-7ac4bbd3-693c-4a20-b990-e917a6ac56d5_1.txt
  3. Blueeyiz702

    Xiaomi Mi Box

    Luke is there any chance of having more control over how things look on MiBox or Android Tv? it just looks plain and not a lot of options to change how it looks. Or am i asking for to much,i no you hands and plate full. thanks
×
×
  • Create New...