Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'mediabrowser theater'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. IJsblok

    Categorizing Problem

    Hi, What I loved most on MB classic, was the easy option to categorize movies by simply using folder structures into collections. This feature seem to be available in the new MB server and MB Theater. This is what I did. I made two main folders for movies on a disk with subfolders which contain the actual movie, like this: Movies |----> Trainspotting |----> Trainspotting.mkv Movies for Children |----> The lion King |----> The Lion king.mkv In MB server, in the Media Library, I added two media folders "Movies" and "M
  2. Hi, The ISO mounting feature of MBT seems to be not working properly on my end. I did google on this already and search the forums, tried every solution posted to no avail. Everytime I try to play the iso file, all I get is a no disc error from TMT or PowerDVD. How can I fix this? 2014-09-29 22:43:55.3211 Info - App: Mounting I:\ServerFolders\Videos\3D\Captain America - The First Avenger (2011)\Captain America - The First Avenger (2011).iso 2014-09-29 22:43:55.3211 Debug - App: Start 2014-09-29 22:43:55.3211 Debug - App: Status ERROR: 3 Unable to open mount file "I:\ServerFolders\Videos\
×
×
  • Create New...