Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'marantz'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. gabarisone

    Emby play to Marantz: only music OK

    I am new to Emby, and I have just installed it in a FreeNAS system. Everything went smoothly. I love the interface. I have no problems with clients on Mac, iPad or iPhone. However, when I try to play on a Marantz SR6010, I can only play music. Photos take over 10 seconds to load, and movies just never play - the best I get is a cover picture of the movie but playback never starts. The same thing happens whether I access the server directly from the Marantz, or when I access from the iPad client and then choose "play to" Marantz from the iPad app. The server and the Marantz are in the same ethernet. I never tinkered with any settings. After the Emby server was installed, the Marantz saw it without me having to set anything up. Are there any settings I am missing? Is the problem in my server, the network or the Marantz? Mac and iPad, where playback is not a problem, are on WiFi and the Marantz is on ethernet, but if anything, ethernet should be faster/more reliable?
×
×
  • Create New...