Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'login failure'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 4 results

  1. Hello Chief @@ebr, I have a question for you that may save me a day in restoring an image. please help. I have a server 4.3.1.0 on Windows x64 and Emby classic release code... Currently, when i try to login with user that have password, it fails.. Users without password it works fine. Luke kindly suggested i upgrade to Emby Classic release code, which I plan to do, but if it is not going to work, then I will have to go back to my release code, which means spending a whole day restoring the most important machine in the house. (i always prefer to run release code, but if the
  2. I have all of the users on my Emby server established with Emby Connect accounts hoping this would be easier since I'm dealing with non-tech savy individuals. But I'm having an issue with users being able to connect remotely. All of the users have the same permissions and access, but they are getting this error message in one form or another an all devices (apps and web browsers) But I can log in remotely without issues, using either my Emby Connect email address or username. I've actually even temporarily changed the password of an individual user and signed in as them, when they wer
  3. Ok, I've recently downloaded the server to my windows home computer. Everything worked fine, the program is arranging everything almost exactly the way it should and I can fix the tiny flaws. The problem arrives when I'm not at home and I'm trying to access the emby app. Now I get asked to log in every time I open the app and when I try to connect to the server I get this message (see picture)* This happens EVERY time, also on my phone and when I try to go online to find emby connect there. Same issue. Same error message. Even though all of these worked when I was at home. How do I
  4. Hi I am trying to use Media Browser Theater but it cannot log in. I enter the username and password and after about 15 seconds it displays the message "Login Failure Unable to connect to remote server" I installed today and the program was working but no longer does after restarting the computer. Media Browser Classic through WMC is still able to log in and play media. The media browser service is running from the same machine and is version 3.0.5518.7. Media Browser Theatre version is 3.0.5531.26414 I can't figure out what is wrong, any help would be appreciated. theater-6356171
×
×
  • Create New...