Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'krypton'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 4 results

  1. I'm having the hardest time trying to fix something here and I can't figure out why. I have several Nvidia ShieldTV units at home and I've installed them all the same: Install Kodi Add the Kodi Emby Beta Repo from http://kodi.emby.media Install Emby Install and Enable the Titan for Krypton skin For some reason the Titan for Krypton Skin just blanks out my home screen in Kodi. I don't even need Emby installed for this to happen. All of my other ShieldTV's work but for some reason on this new one I cannot enable it. Has anyone else had this problem, or gotten it to work, that
  2. Guardian Hope

    Arctic Zephyr: From Ashes

    Arctic Zephyr: From Ashes http://imgur.com/a/bNlCO The beloved theme which has had an 80 page run with Kodi Isengard (v15) returns in Kodi Jarvis (v16) as Arctic Zephyr: From Ashes. As @@im85288 and @@badaas move on to Eunique (which so happens to use From Ashes' Audio Suite so check it out!) long term support custodianship of what I personally like to believe is one of the best themes currently out for Kodi has fallen to me. Although updates won't be as frequent as they once were, the point of From Ashes is to ensure that it continues to work in Jarvis and beyond. Released Christm
  3. Hello, I'm using the latest OSMC for Raspberry Pi2 with the Emby for Kodi addon and when the library is scanning it just suddenly crashes and I see the sad face screen before starting all over again. Everything was working perfect before I update OSMC. I figured it might be an issue with the update so I did a fresh install and I'm still getting the same problems. The steps I followed were to download the img from OSMC, write to micro SD using WIn32 Disk Imager, install Emby for Kodi via file manager using Beta 1.0.5, login to my Emby Server via the addon, begin library update. This is the
  4. This is a duplicate issue in another forum post, but nobody has been posting anything in that thread: http://emby.media/community/index.php?/topic/32876-kodi-crashes-when-playing-from-home-screen-widgets/ Basically, when trying to view a Movie or TV show from a home screen widget, such as Movies, or TV Shows, Kodi crashes immediately. However, if I go into the Movies or TV Shows menu, I can play content just fine from the Emby back end. This only seems to happen on the home screen, and it does not matter what Skin is being used. I've experienced this with Kodi 17, 16.1, and 16. Kodi 15.2 d
×
×
  • Create New...