Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ipv4'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. so if im watching a tv series, SOMETIMES the video will end and then nothing happens. also, most of the time when i pause to go to the bathroom or something, when i come back and press play, thevideo works for a bit (i assume its playing from cache) but then it will freeze for a few seconds, turn black and not play again until i return to the previous page and refresh then select the video again this is the only thing weird i noticed in the embyserver.txt log 2019-07-12 18:13:58.939 Debug App: SessionInfoWebSocketListener Begin transmitting over websocket to [::ffff:192.168.1.1]:51650 2019-07-12 18:13:58.939 Debug App: ScheduledTasksWebSocketListener Begin transmitting over websocket to [::ffff:192.168.1.1]:51650 2019-07-12 18:13:58.941 Debug App: ActivityLogWebSocketListener Begin transmitting over websocket to [::ffff:192.168.1.1]:51650 2019-07-12 18:13:58.941 Debug App: ActivityLogWebSocketListener Begin transmitting over websocket to [::ffff:192.168.1.1]:51650 looks like its combining ipv6 anbd ipv4 address, even though ipv6 is disabled on my router(s) i have since disabled ipv6 on the linux server and will report back if that helped full embyserver : https://pastebin.com/yWDqZKkE hardwaredetection.txt : https://pastebin.com/9ZsVGAKd ffmpeg-transcode of video that failed to reach the end after a pause: https://pastebin.com/V7N8Wq8b ffmpeg-transcode of video that stopped when it should have autoplay'd : next time it happens ill pastebin possibly important info: os is installed on mdadm raid with ext4..... and theyre usb3.0 flash drives.... pls dont judge me media storage is a btrfs raid 0 between 3 drives 2 sata, one usb (not flash). opt is bind mount of .opt on media drive i use hd-idle to keep all drives alive for 2.5 hours before idling and problem occurs with or without usb drives included in hd-idle could be related to arch/manjaro, had the same setup on ubuntu without these problems PS: i wouldnt mind someone testing the server themselves, but dont be a dbag. bowtie-ent.com/emby will redirect you, test user is password free.
×
×
  • Create New...