Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'internet explorer'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 4 results

  1. Server Version 3.0.5675.1 Internet Explorer Version 11.0,9600.17914 Videos play in Firefox. WebM is installed. Video error in Internet Explorer for a) Videos and LiveTV: a) . Error causes anomalies in client display and requires page refresh. Attached is server log. http://www.filedropper.com/server-63573122884 Attached is transcode log: http://www.filedropper.com/transcode-5f077ce6-2b4e-4e6b-ac0a-a44f267e8a5d Please explain "App: Error getting recordings" in server log. Please explain all the calls to Xboxlive.com ( I do not have an Xbox) I've seen this issue identified over the years but have seen no resolutions. Thanks
  2. I was thinking that it could be helpful to some if we had a single thread where any Xbox One owners could post tips or share how they are interacting with MB3 via IE. There are actually a few different ways of doing it, so I'm sure different users have stumbled upon shortcuts or easier methods along the way. Until there is a proper app, using IE is going to be the only option, so we might as well try to get the most out of it. For myself, I started out using my harmony remote and tried to hunt down whatever IE commands could actually be bound to the remote. It was working alright, but just wasn't very smooth going from content to content. If anyone has found ways to improve the remote control experience, please share. If anyone needs to know more about the commands you can use via a remote, I can repost what I found from other threads. I then started using the Smartglass app on my phone and tablet, which I have settled on as my go to remote control for now. When using it with the X1, its just so much easier to navigate IE vs my Harmony remote. When using MB3 specifically, it also just feels quicker and easier to navigate to the content I want. Heck, using Smartglass allows me to actually use the MB3 search function, so that saves me time right there. I definitely recommend people try out the app for themselves and see if it might work for them.
  3. This is relevant for both the Windows 8.1 MB app and modern Internet Explorer. I would like to note that this also applies to anyone that uses any video playback app from the Windows app store such as the third party youtube apps where video is not being played back as well. Error Description Internet Explorer Windows 8.1 MediaBrowser App If you are receiving an "Invalid source" or a "The Video failed to play." message when attempting to play an item it might be that Microsoft's Video Decoder is disabled or the AAC decoder is not set to "Microsoft". NOTE: If you are only experiencing issues with Internet Explorer make sure you have installed the WebM plugin first and test video playback. If the problem persists, continue with the instructions. Download WebM Plugin Instructions 1. Download and run Win7DSFilterTweaker (No need to install) 2. Click "Ms Codec Tweaks" 3. Uncheck the two check boxes listing "Microsoft DTV-DVD Video Decoder" as shown in the image (one for 64-bit depending on the version of Windows you may have) 4.Click "Apply & Close" and now go to "Preferred decoders" 5. Select "Microsoft" for the AAC decoder on both 32-bit and 64-bit 6. Close and restart the apps (MB/IE) to reflect the changes made and then attempt to play item. Other Possible Fixes (updated) Update Audio Drivers for your device Thanks to @@buhusky for discovering this one. In this case the Lenovo Yoga 13 tablet/laptop needed updated drivers. Update Video Drivers for your device Based on the buhusky's discovery, video drivers should be updated as well for instance the NVIDIA drivers includes the NVIDIA HD Audio which is used for HDMI pass-through for those devices that use them. Is "Enable alternative codecs in HTML5 media elements" already checked? Thanks to @@WWWestern for contributing this find.
  4. Any ideas why this is all I can get from the server using IE11? It works just fine on Firefox, as well as IE from my Windows RT tablet, so I suspect it might be some setting in the browser itself. I don't have a clue what it could be though. This is what I could parse from the log that seemed to be related: 2014-03-29 17:14:07.7594 Error - DtoUtils: ServiceBase<TRequest>::Service Exception Could not find file 'C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\system\dashboard-ui\css\images\icons\filter.png'. System.IO.FileNotFoundException at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) at System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath, Boolean checkHost) at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, String msgPath, Boolean bFromProxy) at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, Boolean useAsync) at MediaBrowser.Common.Implementations.IO.CommonFileSystem.GetFileStream(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Boolean isAsync) at MediaBrowser.WebDashboard.Api.DashboardService.<GetResourceStream>d__15.MoveNext() --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task) at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) at MediaBrowser.Server.Implementations.HttpServer.HttpResultFactory.<GetStaticResult>d__3.MoveNext() 2014-03-29 17:14:07.7594 Error - HttpServer: Error processing request for /mediabrowser/dashboard/css/images/icons/filter.png Could not find file 'C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\system\dashboard-ui\css\images\icons\filter.png'. ServiceStack.HttpError No Stack Trace Available 2014-03-29 17:14:07.7594 Error - NotFoundHttpHandler: 192.168.1.150:8096 Request not found: /mediabrowser/dashboard/css/images/icons/filter.png Thanks for the help, CFC
×
×
  • Create New...