Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'internal'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 4 results

  1. Hello! It would be very nice if I could make Emby cache the Subtitles from MKV files when added! Also - As a bonus, maybe some way to activate it for already added media - Sometimes it takes a little while, so it would be nice if I could do it manually a litle while before I would like to see the Movie. Is there any possibility this could be added? Or would it be hard to make? Best Regards Jonatan
  2. metaman

    Issues with subtitles

    There are some issues with the subtitles I'd like your thoughts on. I have not been doing any extensive testing, but it shall seem the issue at least arises during playback using Chrome webrowser. Quick, rough testing done with Emby Android App on a couple of files, reveal the issue seems not appear there. I have only done very basic preliminary testing, but it shall seem that SRT subtitles embedded into an MKV container does not function the way one would expect it to. I am referring to browser Chrome and Emby 3.0.5781.8. I have in my profile set English subtitles to be chosen during pla
  3. App Description: Server Don't know the situation in other countries, but most videos in my collection have all their subs inside the e.g. mkv. Thanks to the help from @@Luke and @@ebr I finally got a clue that in Emby external subs are much more handy than the internal because they don't need to be extracted before playback starting. I'm referring to this two threads: http://emby.media/community/index.php?/topic/21988-default-to-external-subtitle/ http://emby.media/community/index.php?/topic/23769-problem-with-videos-with-subtitle/ The problem: Most internal forced subs are als
  4. On my sister's Win 8.1 pc, I have set up MBC. I have a few mkv movies set up for her. One of them refuses to play using the internal player. I'm confused because two MKV's that DO play have bitrates of between 8000mbps and 12,000mbps, but the one that won't play is only about 3000mbps. She has at least 100 TV shows in MKV that seem to play fine as well. I originally left this out, but upon thinking about it, I guess it is probably pretty relevant: The web player, the Roku client, and MB Theater ALL play this file without a problem. It's only MB Classic that cannot play it. What am I
×
×
  • Create New...