Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hwa'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. I feel like I'm very close to having hardware acceleration working again, after switching to Debian Buster in a container, but I can't quite get it. This is AMD A10-5700, with Radeon HD 7660D. Please any help? As user emby, my ''vainfo'': error: can't connect to X server! libva info: VA-API version 1.4.0 libva info: va_getDriverName() returns 0 libva info: Trying to open /usr/lib/x86_64-linux-gnu/dri/r600_drv_video.so libva info: Found init function __vaDriverInit_1_4 libva info: va_openDriver() returns 0 vainfo: VA-API version: 1.4 (libva 2.4.0) vainfo: Driver version: Mesa Gallium driver 18.3.4 for AMD ARUBA (DRM 2.50.0 / 4.15.0-46-generic, LLVM 7.0.1) vainfo: Supported profile and entrypoints VAProfileMPEG2Simple : VAEntrypointVLD VAProfileMPEG2Main : VAEntrypointVLD VAProfileVC1Simple : VAEntrypointVLD VAProfileVC1Main : VAEntrypointVLD VAProfileVC1Advanced : VAEntrypointVLD VAProfileH264ConstrainedBaseline: VAEntrypointVLD VAProfileH264ConstrainedBaseline: VAEntrypointEncSlice VAProfileH264Main : VAEntrypointVLD VAProfileH264Main : VAEntrypointEncSlice VAProfileH264High : VAEntrypointVLD VAProfileH264High : VAEntrypointEncSlice VAProfileNone : VAEntrypointVideoProc My hardware_detection log: {"Key":"vaapi","Decription":"vaapi"},"qsv":{"Key":"qsv","Decription":"qsv"},"cuvid":{"Key":"cuvid","Decription":"cuvid"}}},"DetectionOutputs":[{"CodecProviderName":"Vaapi","StandardError":"\n","Result":{ "ProgramVersion": { "Version": "4.0.2-emby_2018_12_09", "Copyright": "Copyright (c) 2018-2018 softworkz for Emby Llc", "Compiler": "gcc 6.3.0 (crosstool-NG crosstool-ng-1.23.0)", "Configuration": "--cc=x86_64-pc-linux-gnu-gcc --arch=x86_64 --prefix=/home/embybuilder/Buildbot/x64/ffmpeg-x64/staging --pkg-config=pkg-config --disable-doc --disable-ffplay --disable-vdpau --disable-xlib --enable-fontconfig --enable-gnutls --enable-gpl --enable-iconv --enable-libass --enable-libfreetype --enable-libfribidi --enable-libmp3lame --enable-libopus --enable-libtheora --enable-libvorbis --enable-libwebp --enable-libx264 --enable-libzvbi --enable-version3 --enable-libsmbclient --enable-cuda --enable-cuvid --enable-libmfx --enable-nvenc --enable-vaapi --enable-cross-compile --cross-prefix=x86_64-pc-linux-gnu- --extra-libs='-lexpat -lfreetype -lfribidi -lfontconfig -liconv -lpng -lz -lvorbis -logg -lnettle -lhogweed -lgmp -laddns-samba4 -lasn1util-samba4 -lauthkrb5-samba4 -lCHARSET3-samba4 -lcliauth-samba4 -lcli-cldap-samba4 -lcli-ldap-common-samba4 -lcli-nbt-samba4 -lcli-smb-common-samba4 -lcom_err -lcommon-auth-samba4 -ldbwrap-samba4 -ldcerpc-binding -ldcerpc-samba-samba4 -ldl -lflag-mapping-samba4 -lgenrand-samba4 -lgensec-samba4 -lgse-samba4 -lgssapi_krb5 -llibcli-lsa3-samba4 -llibsmb-samba4 -linterfaces-samba4 -liov-buf-samba4 -lk5crypto -lkrb5 -lkrb5samba-samba4 -lkrb5support -lldb -lldbsamba-samba4 -lmessages-dgm-samba4 -lmessages-util-samba4 -lmsghdr-samba4 -lmsrpc3-samba4 -lndr -lndr-krb5pac -lndr-nbt -lndr-samba-samba4 -lndr-standard -lreplace-samba4 -lsamba-cluster-support-samba4 -lsamba-credentials -lsamba-debug-samba4 -lsamba-errors -lsamba-hostconfig -lsamba-modules-samba4 -lsamba-security-samba4 -lsamba-sockets-samba4 -lsamba-util -lsamba3-util-samba4 -lsamdb -lsamdb-common-samba4 -lsecrets3-samba4 -lserver-id-db-samba4 -lserver-role-samba4 -lsmbconf -lsmbd-shim-samba4 -lsmb-transport-samba4 -lsocket-blocking-samba4 -lsys-rw-samba4 -ltalloc -ltalloc-report-samba4 -ltdb -ltdb-wrap-samba4 -ltevent -ltevent-util -ltime-basic-samba4 -lutil-cmdline-samba4 -lutil-reg-samba4 -lutil-setid-samba4 -lutil-tdb-samba4 -luuid -lwbclient -lwinbind-client-samba4 -ldrm' --target-os=linux --enable-shared --disable-static" }, "Devices": [ { "DeviceIndex": 0, "DeviceInfo": { "VendorName": "Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI]", "DeviceName": "Trinity [Radeon HD 7660D]", "SubsytemVendorName": "ASRock Incorporation", "VendorId": 4098, "DeviceId": 39169, "SubsytemVendorId": 6217, "SubsytemDeviceId": 39169, "DevPath": "/sys/bus/pci/devices/0000:00:01.0", "DrmCard": "/dev/dri/card0", "DrmRender": "/dev/dri/renderD128", "IsEnabled": 1, "IsBootVga": 1, "Error": { "Number": -1, "Message": "Failed to initialize VA /dev/dri/renderD128. Error -1" } } } ], "Log": [ { "Level": 48, "Category": 0, "Message": "Begin GetVaAdapterInfo" }, { "Level": 40, "Category": 0, "Message": "Found 24 device entries" }, { "Level": 48, "Category": 0, "Message": "Begin get_nodes" }, { "Level": 48, "Category": 0, "Message": "Found 3 drm entries" }, { "Level": 48, "Category": 0, "Message": "End GetVaAdapterInfo" } ] } And a portion of the output when I run ''ffdetect vaencdec'': [DEVICE] DeviceIndex=0 DEVICEINFO:VendorName=Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] DEVICEINFO:DeviceName=Trinity [Radeon HD 7660D] DEVICEINFO:SubsytemVendorName=ASRock Incorporation DEVICEINFO:VendorId=4098 DEVICEINFO:DeviceId=39169 DEVICEINFO:SubsytemVendorId=6217 DEVICEINFO:SubsytemDeviceId=39169 DEVICEINFO:DevPath=/sys/bus/pci/devices/0000:00:01.0 DEVICEINFO:DrmCard=/dev/dri/card0 DEVICEINFO:DrmRender=/dev/dri/renderD128 DEVICEINFO:IsEnabled=1 DEVICEINFO:IsBootVga=1 DEVICEINFO:ApiVersionMajor=1 DEVICEINFO:ApiVersionMinor=4 DEVICEINFO:Driver=Mesa Gallium driver 18.3.4 for AMD ARUBA (DRM 2.50.0 / 4.15.0-46-generic, LLVM 7.0.1) [DECODER] CodecName=MPEG2VIDEO CodecProfile=MPEG2_SIMPLE CodecId=2 MaxWidth=2048 MaxHeight=1152 ColorFormats=NV12 RTFormat=1 [/DECODER] [DECODER] CodecName=MPEG2VIDEO CodecProfile=MPEG2_MAIN CodecId=2 MaxWidth=2048 MaxHeight=1152 ColorFormats=NV12 RTFormat=1 [/DECODER] Here is my /dev/dri/: emby@emby:/$ ls -lha /dev/dri total 0 drwxr-xr-x 2 root root 100 Mar 16 12:23 . drwxr-xr-x 9 root root 500 Mar 16 12:23 .. crw-rw---- 1 root video 226, 0 Mar 16 12:23 card0 crw-rw---- 1 root video 226, 0 Mar 16 12:23 controlD64 crw-rw---- 1 root video 226, 128 Mar 16 12:23 renderD128 What else can I provide to help?
×
×
  • Create New...