Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hung'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hi all, Last week I opened Emby and found that all the library contents were missing. Attempts to rescan the library failed. Restarting the server was successful but the library contents were still missing. Emby server was also consuming a lot of CPU on the host server while attempting to scan. I have had a similar issue before, which was fixed by renaming the library.db file in the appdata directory and restarting the server. I tried this also, but the result was the same. I tried stopping the hung library scan process in the Manage Server web utility, but it hangs in the Stopping status. The Refresh Guide task also never completes (stuck at 65%), but will stop successfully when I manually stop it. I am attaching the latest logs from the server. Please let me know what to try next. Thanks in advance!
  2. jakeclifford

    ANSWERED Server stuck on indexing

    Hi there, i admit to be a new user and i signed up for the premiere monthly package to try emby up again my plex server. I have a large library and maybe this is related to my problem. That said my server has been stuck on indexing at 71.7 percent for two weeks now. I have restarted the app, the server many times but still gets stuck in the same spot. Where I am not familiar with emby i was wondering if perhaps i have something setup wrong. i wanted to attach the logs but when i click to download the lastest log it says its 4.3gb is that possible? Anyways i would be very interested to see it functioning properly. As it stands when i use the player i can see shows in the list no artwork and nothing will play Im assuming its because the server is hung on something. I will happy provide the logs if someone can explain to this newb of emby how to correctly download the logs. emby is running on a osx dedicated server with the latest software and latest production version of emby. Thanks in advance
×
×
  • Create New...