Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hotspot'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hey guys i am hoping someone could help with this as im completely stumped lol I recently discovered that my internet provider is giving me shocking results for internet quality as i am only getting around 30mbps download and for upload a shocking result of 2-4mbps. this is what made my transcoding so bad as i couldnt provide enough upload speed for my friends to watch the film they wanted. ( thank you cayars for helping me with finding the problem to this ) So i have thought of going with my phone provider (three) as they offer 4G broadband with out the mess involved in between. before i purchase this i wanted to temporarily use my hotspot from my phone while i wait for the contract for the internet to come to a end, however emby server remote isnt connecting at all. i have made sure ports through the firewall are allowed and clear along with checking it against CanYouSeeMe.org. i can switch back to my normal wired internet restart emby and all works fine but using my hotspot i have no joy. has anyone had this before or and i doing something so silly i cant see what i a missing haha ? any help would be a massive help thanks guys embyserver.txt hardware_detection-63735724769.txt
×
×
  • Create New...