Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'home screen images'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hi people. First I wanted to say thanks for all these years your contributions make my day. Just I little contribution of mine, my current library icons, with a light version added before submitting for all those who like them light Enjoy Its using the Diligent Icon Pack from FlatEdge at playstore. Go check it out this fantastic and my current icon set at Diligent : Icon Pack - Apps on Google Play Screenshots: maxigmv_library_icons_2022_export.zip
  2. I have recently changed from curating my own TV Guide to using an xmltv file produced by IceTv. Since then I am having an issue where the LiveTV images - "On Now" are not presented correctly on first opening the Home Page - see 1st image below. Notice that the images are portrait but the surrounded are landscape. I have contacted IceTV and they assure me that their images are all portrait and should display properly. If I refresh the Home Page when images look like this, the presentation is corrected every time - as 2nd image below. Could you guys have a look at it thanks. It could be a FF (v85.0 (64-bit)) issue as Chrome seems to be OK.
×
×
  • Create New...