Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'gracenote'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. unhooked

    missing epg data.

    Gracenote seems to be missing episode data for any station broadcasting the H&I (heroes and icons) sub channel. This just started today and is causing recordings to not be able to be identified. It shows the name of the show, but falls back to a timestamp. House 2019_03_12_11_00_00.ts I checked my other sources and tv guide has valid data for this, but I like the gracenote versions better as they show stations in my area regardless of which country they are in where tvguide only shows US stations. Since emby is the customer here, can someone there kick them? thanks.
  2. Title says it all. On some channels icons are missing. On others the icons on there. When I first set up Emby on Jan 29 all of the icons were there. Anyone know how to fix it? To rule out mobile client issues (even though I noticed it on iOS), I opened up a Chrome browser and the issue is still there. I am using Emby's built-in guide (since I didn't want to pay for a guide and emby provides it so I figured it would be the "most supported" option) These channels are at the top of the guide (there are more with no icons but this is just a subset). And here are some with icons. I can't imagine the guide doesn't recognize the channels with no icons. Like I said they were working on Jan 29 when I purchased Emby Premiere. Anyone know what's going on?
×
×
  • Create New...