Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'gone'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 4 results

  1. In my music collection I have albums that start with "..." For example, the Britney Spears album "...Baby One More Time" or the Phil Collins album "...Hits" Recently I've noticed that those albums no longer appear in Emby. I have tried removing the three dots at the beginning of the folder name and then Emby sees the folder again. I know it has not always been like this but I also don't know when it first began. My guess it was with the 4.2.1.0 release but I can't say for sure. My folder structure is Music>Album Artist>Album I am currently running Emby 4.2.1.0
  2. So today I went through all of the menus looking for the bandwidth limit that I believe used to be in Advanced or may Transcoding. It now appears to have disappeared from one of the recent updates. Is it hidden in a new menu somewhere? The reason I ask is because I just upgraded from 50/50mbps internet to 1/1gbps and I want to adjust from the value that I previously had set.
  3. Hello fellow Emby enthusiasts, I have just recognized that several media files have been deleted from the server. It is not just a database/scanning issue, the actual folders where this media files have been in, are gone. I just found out about the deletion because the collection folder had some movies in it which are not present under the corresponding folders. The media harddrive is raid protected, a manual deletion can be excluded also. - Can you guys think of any other possibility which may randomly deleting media folders? - The option to allow deletion which can be done in user settings, could that have been it maybe? ... and if yes, is there a log which can be searched for this event - and what string should be looked for? EDIT: searched the logs and couldnt find any deletion - but have to say logs go only back for a couple of days and the deletion could have very well happened several month ago. Thanks. Soki EDIT: just allowed media deletion for a test account and i was not able to delete any file under any section. Therefor I assume another situation must have caused the deletions.
  4. All my libraries had disappeared after this Version 3.1.99.0 update. I hadn't used it for a while, i started emby server, it auto-updated, i restarted it and now there's nothing. None of the libraries are listed in the dashboard. But the library titles are listed on the 'Home' left-hand slide-in menu when you click the 'Home' burger button.
×
×
  • Create New...