Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'glitches'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Im having some issues with playing back my media collection. Let me start by telling you what equipment I have: Emby & my media are on a Synology DS418play (Hardware acceleration: VA API enabled, DLNA not enabled in Emby). My playback client is a Samsung 7 series tv with the emby app. All of my media is .mkv in x265 Most of my media is 1080p, while some like in this example is 2160p (or 4K) Glitches dont just occur in 2160p files. For example, I get artifacts playing back The Simpsons (1080p x265 mkv) The glitches range from a few seconds of video freeze while audio is still playing to some artifacts throughout the videos. The attached log is from when playback is started on Daredevil S03E07 which is a 4K file to when I click exit to close the app. During this playback I have video freeze while audio played for a few seconds. I made a note that the time when it happened was around 19:11pm. As far as I know, the TV should be directly playing the file as it supports the codecs and the server should not be transcoding. The emby app and server are on the latest version. PS / I switched over from Plex (which could playback the file fine) because it kept sending info "home" and not letting the server sleep. / Emby is a great app and once this is hopefully resolved I will be getting Emby Premiere log.txt
  2. When playing a movie in some browsers (mainly Chrome) if res/bitrate menu is pulled up and the account is set to absolutely no transcoding the movie will stall or crash if the bitrate/resolution is changed. Initially it will show "Direct Play" but once change "Direct Play option disappears. The next picture will show that "Direct Play" disappears once it has initially changed to anothe Bitrate/Res. Granted sometime depending on browser you are able select a bitrate/res higher then the file and it will go back to "Direct Play" but lots of times it will just crash until transcoding is turn on and changed during playback. Proposed solution: Simply add an option under "Users>Profiles" called "Direct Play Only" which will disable the menu to change bitrate/res and should disable/ grey out the following option under "User/Profile" when enabled: 1. Media Playback > "Allow Audio Playback that Requires Transcoding" and "Allow Video Playback that Requires Transcoding" 2. Sync > Allow Syncing that Requires Transcoding for the log the log that has the issue is 7/12/2016 URL: https://fileserver.jpwservices.net Username: emby Password: 12345
×
×
  • Create New...