Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ffprobe.exe'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Emby Server 4.5.2.0 Windows 10 - Version 2004 - Long path enabled in policy & registry. Long filename usage works in e.g. in Total Commander & VLC-player Hi! emby does not playback songs in paths >259 characters, even they are shown (but not tagged) in the library. Problem may be ffprobe. log-file: 'Error App: Error in ffprobe' I tried to use \Emby-Server\system\ffprobe.exe manually in command line. The error also appears. "No such file or directory" What is the solution to solve this problem? Do I have to change/install another version of ffprobe? How? Best, Stefan PS: This guy may have the same problem, but the solution does not work with emby i think https://stackoverflow.com/questions/63243711/ffprobe-file-not-fournd-error-due-long-path-but-windows-long-path-enabled Log Playback long paths not possible _ embyserver.txt.txt
  2. For some reason since the last server update I have two FFProbe.exe tasks running on my server and they are both at about 50% cpu utilization. I've restarted the server and that doesn't seem to help. There is a Scan Media Library task running and it's running extremely slow. I'm wondering if something in the library is corrupt and it needs to be reset. Does anyone have any suggestions? I'm running Version 3.0.5115.35703 and up until very recently I haven't had any problems.
×
×
  • Create New...