Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'expired'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 4 results

  1. Looks like my Roku TV 7117X is no longer able to connect to my remote Emby Server via SSL. SSL certificate was generated by Synology Lets Encrypt. I wanted to create this thread to make awareness and so others with same problem can find this. This all seems to be related to the Lets Encrypt certificate issues from September 30. Other clients like IOS app and Chrome browsers can successfully connect with SSL. Looking through other threads other users are reporting with same issues. No sure if there is a way to fix. TCL Roku TV Software Version: 10.0.0 Build 4209-30 Emby App Version 4.0 Build 31
  2. I was wondering if anyone could help me with this error which keeps appearing in my logs. 016-12-04 13:18:23.5284 Error ServiceStackHost: Error occured while Processing Request: Access token is invalid or expired. *** Error Report *** Version: 3.0.8500.0 Command line: C:\Users\Kenn\AppData\Roaming\Emby-Server\System\MediaBrowser.ServerApplication.exe Operating system: Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1 Processor count: 8 64-Bit OS: True 64-Bit Process: True Program data path: C:\Users\Kenn\AppData\Roaming\Emby-Server Application Path: C:\Users\Kenn\AppData\Roaming\Emby-Server\System\MediaBrowser.ServerApplication.exe Access token is invalid or expired. MediaBrowser.Controller.Net.SecurityException at MediaBrowser.Server.Implementations.HttpServer.Security.AuthService.ValidateSecurityToken(IServiceRequest request, String token) at MediaBrowser.Server.Implementations.HttpServer.Security.AuthService.ValidateUser(IServiceRequest request, IAuthenticationAttributes authAttribtues) at ServiceStack.ServiceStackHost.ApplyRequestFiltersSingle(IRequest req, IResponse res, Object requestDto) at ServiceStack.ServiceStackHost.ApplyRequestFilters(IRequest req, IResponse res, Object requestDto) at ServiceStack.Host.RestHandler.<ProcessRequestAsync>d__13.MoveNext() 2016-12-04 13:18:23.6532 Error ServiceStackHost: Error occured while Processing Request: Access token is invalid or expired. *** Error Report *** Version: 3.0.8500.0 Command line: C:\Users\Kenn\AppData\Roaming\Emby-Server\System\MediaBrowser.ServerApplication.exe Operating system: Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1 Processor count: 8 64-Bit OS: True 64-Bit Process: True Program data path: C:\Users\Kenn\AppData\Roaming\Emby-Server Application Path: C:\Users\Kenn\AppData\Roaming\Emby-Server\System\MediaBrowser.ServerApplication.exe Access token is invalid or expired. MediaBrowser.Controller.Net.SecurityException at MediaBrowser.Server.Implementations.HttpServer.Security.AuthService.ValidateSecurityToken(IServiceRequest request, String token) at MediaBrowser.Server.Implementations.HttpServer.Security.AuthService.ValidateUser(IServiceRequest request, IAuthenticationAttributes authAttribtues) at ServiceStack.ServiceStackHost.ApplyRequestFiltersSingle(IRequest req, IResponse res, Object requestDto) at ServiceStack.ServiceStackHost.ApplyRequestFilters(IRequest req, IResponse res, Object requestDto) at ServiceStack.Host.RestHandler.<ProcessRequestAsync>d__13.MoveNext() What is causing it? Suggestions to fix? This is a fresh 3.0.8500 install. But I believe this error has been there since I first installed Emby a few months ago. Emby is functioning normally as far as I can tell. Thanks for reading and any help you can offer! server-63616467062.txt
  3. Hey, as the title suggests the Emby for Fire TV app on my (german) FireTV Stick suddenly expired even though I bought the unlock via inapp purchase a month ago. It seems to correlate with the FireTV system update I got a day before (54.1.2.0_user_120060220). In the app settings it shows "Version 1.0.53a Expired". On the backend I'm running a Ubuntu Server (Version 3.0.5641.5) and I'm able to play files to the same FireTV Stick via side-loaded Kodi with emby addons. The Unlock purchase is visible in my amazon account and I repeatedly uninstalled/installed the app as well as cleared cache/data of it. Reboots of the Stick nor the server brought any changes. I also tried to "sync content" from the FireTV settings. My connection to amazon seems fine, as I can stream movies. I'd appreciate any help. If you need any logs, please say so. PS: What I haven't tried yet: Can I go through the unlock purchase without actually rebuying it? I was asked for my PIN so I guess it would cost again? Google Play would have a "restore purchase" page popping up..
  4. pmac

    Crystal Expired

    Hi, still getting used to the new forum, I believe this is where I should be posting this, correct me if I'm wrong.. Starting today, when I try to open MBClassic, it's telling me that Crystal has expired. I purchased it quite some time ago, shortly after it was released, and it has been working fine up until now. Any help would be greatly appreciated. Thanks, Patrick
×
×
  • Create New...