Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ethernet'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hello, First of all, I would to apologize if I posted this topic at the wrong community, but as of right now the LG webOS app is the only place I can reproduce this type of files. Also English is not my first language, so I'll try my best to explain the situation. I have an old Windows laptop working as a NAS connected via ethernet to a router, to which my LG B9 is connected also using ethernet cable. I'm using the lastest Emby app on the TV and the server is up-to-date. I am having problems watching 4K HDR remux files stutter free. I tried tonight and it started fine but after a few minutes the stuttering appeared, and it persisted during the whole duration of the movie. I recorded a 20s clip that shows the problem three times. https://youtu.be/9abw44sVW24 It looks like a frame drop in a videogame, the picture freezes and the audio drops very quickly and then come back to normal. I tried to find a pattern, but it seemed random. This is not the first time it happened. The last time the stuttering was way more severe, hanging for seconds, so I ended up just playing the movie locally through USB. It looked more like buffering than stuttering. Could the bitrate be too high, even for ethernet? 1080p works great so far. I would appreciate any help. Best, embyserver.txt
  2. I just recently got an OTG cable to USB Hub with Ethernet port. I've had the Nexus player hooked up to my network via ethernet for the past few days, and everything worked great. Until I tried to use emby just a little while ago. I kept being sent to the enter pin screen, which I would enter. Then on the server select screen it would say "This is taking longer than expected" followed by "server unavailable" I tried it on my phone and on my roku's and all worked with out a hitch. After clearing the cache, uninstalling/installing I realized the only thing that's changed was the way the nexus player was connected to my network. I unplugged it, and it works again. So I browse the movie I want to watch and plug the ethernet back in and it gives me a "volley error" So is there something I can do on my end for it to work with the ethernet connection or is that something that emby has to support?
×
×
  • Create New...