Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dvdsub'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hi gurus, I have the following situation: Emby server on shield 2015 version emby server 4.2.1.0 does not play files when these need transcoding of dvdsub subtitles (vlc displays codec as SPU (i.e. pictures). works fine with srt and mov_text. Disabling hardware transcoding doesn't help nore does subtitle extraction. logs attached of situation with hardware transcoding on. Thanks guys! edit: problems exists both on shield emby client 1.7.43g and webbrowser (opera and safari) embyserver.txt ffmpeg-transcode-4628573d-ee69-4e82-9a04-d68d631ddb43_1.txt
×
×
  • Create New...