Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'drop down menu'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. I played around with Media Browser Server on Windows 7 and everything seemed to work okay so I then decided to give it a try on a computer with Windows Server 2008 R2. It appears setup installed everything okay including .NET and C++. The problem happens when I start Media Browser Server and it opens the initial Internet Explorer window "Welcome to Media Browser!" and "please select your preferred language". The drop down menu for selecting the preferred language is blank. Clicking on the 'next' button only refreshes and still the preferred language drop down menu is blank. I'm a beginner with Windows Server 2008 so I was wondering if there is some setting in Windows Explorer security settings that needs to be changed in order for Windows Explorer to work properly with Media Browser Server?
×
×
  • Create New...