Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'docker container'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hi, nutze eine Synology DS720+ mit EmbyServer (App, nicht über Docker). Habe diese gestern manuell mit der x64 *.spk Datei geupdatet und nun habe ich keinen EPG mehr. Den EPG beziehe ich über easyEPG über Docker. Die Sender über mein Zattoo-Account, welches ich über Telerising eingebunden habe. Das läuft einwandfrei. In der Emby-Log sehe ich auch, dass die EPG-Daten gefunden werden, blos nicht angezeigt werden. Außer bei 2 Sender. Habe die XMLs nochmals neu über das easyEPG-Script gezogen und danach den Server neugestartet und manuell die EPG-Daten nochmal einlesen lassen. Pfade überprüft...stimmt wohl alles. Aber EPG wird einfach nicht mehr angezeigt. Embyversion ist die "emby-server-synology7_4.7.6.0_x86_64.spk", Synology hat DSM 7 installiert. Ansonsten ist Docker, Telerising und easyEPG auch auf dem neusten stand. Hat da wer eine Idee, warum das plötzlich so ist? Habe mal im Anhang paar Bilder und die Log. PS: Scheint wohl das selbe Problem wie HIER zu sein. Werde daraus aber nicht so wirklich schlau. Lg taker-` embyserver.txt horizon_de.xml magentatv_de.xml swisscom_ch.xml tv-spielfilm_de.xml
  2. Hi, Today i tried to use Emby on my Qnap NAS but I am struggling with the transcoding. The idea is to use the emby docker container (official) with the container station. The server runs without problems but transcoding does not work. NAS: TS-431XeU with latest versions of QTS and container station. Emby Docker container from docker hub. I have also attached the screenshot of the Log file and the error message.
×
×
  • Create New...