Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'develop'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hi guys, I hope someone can help. I’ve successfully downloaded and installed the Emby App on my Samsung tv model UE32F4510AKXXU, using the ‘develop’ log in. So far so good. But when I try to launch it for the first time, to enter the server and port details, the tv screen flickers and then the tv exits the smart hub and returns to freesat programmes. I’ve tried the classic turn tv on/off and deleting then reloading the app with no joy. Also tried changing fron develop login to my own account, didn’t work either. Any suggestions?
  2. Good mornig, i'm new in this forum , but i'm lover of emby app. My tv samsung ue55es6100 is connected via lan to internet, and everything work fine , youtube, browser, iptv , netflix . yestarday emby disappared , and i can't log in develop mode for reinstall EMBY, when i try to login my tv show "the server is not reachable try later" . I tried to hard factory reset but log in is impossible. what can i do for install emby wich way you recommended me? Via usb is possible?
×
×
  • Create New...