Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'chromecast tv'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hi Emby, As of late, I've noticed the Android app failing to connect with a Chromecast on a regular basis. If I go into the Google Home app and mirror my screen, then disconnect that session, and restart Emby Android it then connects just fine. This scenario is consistent, by the way. I'm running Emby Server Windows 4.5.4.0 and Emby Android 3.1.73. Thanks in advance, Bill
  2. i recently bought the net chromecast TV it is a reskined Android TV dongle and will run the android tv app but every time i exit the app and or open a difrent app i cant get the app to work... it just sits on the loading screen, 5 mins later it dose a little popup saying the username and or password are incorrect. if you change it to login everytime it opens, it can see the server and try to connect but it dosnt give the user tiles or let you login manually i have to uninstall and reinstall the app every time i wish to use it dose anyone have any ideas or suggestions? p.s. i cant remember how to submit the logs on android tv app!??
×
×
  • Create New...