Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'choppy'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 6 results

  1. 1st time user to Emby. Installed Emby "Premier" version com.emby.embyserver_4.5.4.0.apk on my NVIDIA SHIELD TV Pro with latest NVIDIA updates. Testing with Avatar 1080p and 1080p 3D in MKV containers or file formats. (My legal ripped content. ) I am getting choppy Video stream or buffering not sure. I noticed in the attached log file that there are "Could not find codec parameters for stream" items. Not sure if this has anything to do with the issue. I ran Emby Server on a standalone windows 10 desktop (AMD Phenom II X6 109T 3.2GHz with 8GB or RAM on the same net
  2. Hello folks, Need a little help with issues on video playback. I'm running Emby on Windows 10 with the client/server on the same machine. Emby version 3.2.12.0 with the default installation and I run it on Chrome. I'm using the standard Windows paths (not UNC) for file access. I have some videos that were ripped at 29.97fps and they stream fine to my TV (via chromecast) and play fine locally with the Emby client. Unfortunately the quality of the rips are bad so I found some replacements that have good video quality that play at 25fps. Unfortunately these are choppy when I stream th
  3. Hello, I've been using Emby for quite a while without any issues that would prevent me from watching videos, etc. However, after updating the server to the latest version (4.1.0.26 on armv7 on Debian) there are some issues with video playback. Before the update, I was able to stream videos (H264 in MKV containers) without the need to transcode them. I am running the server on a RaspberryPi 3B, so transcoding would not be an option as it definitely can't happen in realtime (log attached). After the update, the videos somehow need to be transcoded in order to be played back properly. Transco
  4. Kimballslice1890

    Nexus 9 Playback Issues

    I have a Nexus 9 32GB LTE (International Version [use it as wifi only though]). I like to use the tablet on road trips to watch my Emby content. I have the Emby app installed. Whenever trying to stream content on the Nexus 9, I regularly get a green and pink jumbled image or it is very choppy... like a low framerate and the video is way behind the audio. The only temporary solution I found for this is to force the quality to 720p -1mbps. Anything higher than that will cause it to be choppy or green... is anyone else having this issue that can recommend a solution? when setting the quality
  5. Hey guys, just wondering if anyone's experiencing laggy/choppy emby theater desktop user interface? i've had this issue since day dot of the new theater, across multiple PC's, multiple TV's, and still unable to pinpoint it. Both boxes I've tried it on have been dedicated HTPC's, with nothing but NVidia drivers, emby server, emby theatre, windows 10 and windows 10 with CU, mpchc, lav, madvr. The current hardware it's running on is asus maximus ix rog mobo, i7-7700K, 16gbddr4-3200mhz, m.2 intel ssd, and gtx 1070, displayed on a Samsung KS9000 tv. Surely this hardware is capable of runn
  6. michael_knight

    HD Channels are Choppy, SD Channels Fine

    Recently picked up a HD Homerun Extend (Hdtc-2us) and I noticed that when watching Live TV on emby via roku that the HD channels are choppy. The SD channels are clear. Any idea on what could cause this, and how to fix it? I'm a first time poster so I will be happy to forward any additional needed info.
×
×
  • Create New...