Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'chapter thumbnails'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hi! I've taken the time to have my library calculate the chapter thumbnails for a better user experience. However, the (beta) Roku app that I'm currently using doesn't show those thumbnails during playback. When I choose a movie/show to play, I can find the chapter list down below and see the thumbnails. But this is before playback begins. When playback starts, I can no longer see the thumbnails on the Roku app when I try to fast-forward or rewind, or regardless of what I try. Both the Android and Web apps show them just fine. Thanks!
  2. Good day, I really enjoy emby server. Thanks for such a great application. I upgraded to 3.0.5972 under ubuntu 14.04 LTS and now my mkv files do not stream. Emby is responding with an error message when trying to stream the file. I have attached a complete log with debugging(dlna included) turned on. The error message in question occurred at 17:22.25. It seems that the videoStreamer does not like the Embed on the end of the http url. An mkv file with no embedded subtitles streams fine. I can recreate the error if I paste the url into a web browser(opera, iexplore). If I remove the Embed from the url the file loads fine. Attached is the xml output of the error message after I paste the url into opera. Here are the steps completed to try to reslove: Clean install of emby-server complete with file and db purge - same issue I have rebuilt the server with a clean ubuntu 14.04LTS foundation re-install emby - same issue Also, it seems that emby is not scanning the video files for chapter thumbnails - I could not see any error message in the log regarding that. Any assistance to resolve would be wonderful. Thanks, G server-63601089558.txt error.xml
×
×
  • Create New...