Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cannot open file'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hello Everyone, I know there are plenty of questions around this topic that may have been answered. However I think mine may be a bit different. I have two PCs, my 1st PC is doing the ripping with WMC with Auto Rip N Compress and hosting my Media Browser Server. My second is my HTPC which I am using the Media Browser Client on. After I rip my movies and put them in a file share which my HTPC has access to. In WMC I have the mapped drive added to my libraries. I can play the ripped .mkv movies in Media Player as well as from the WMC Movie Library however I cannot play them through the Media Browser Client. One thing is I can play only one moive, all others do not play in MB. THe old version of Media Browser did work. I can even see the metadata of all my movies. I just get a "cannot ope the file" message when I attempt to play through Media Browser. Any suggestions? I believe I have all the codecs and everything since my .mkvs are playing in WMC and Windows Media Player. Thanks...
×
×
  • Create New...