Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'caching'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. n00b42

    CoverArt - Caching/Storing

    Does Coverart store all generated covers, or are they regenerated each new request or every new session? While I am fine with CoverArt taking some time when it runs the first time, I sometimes wonder if the pictures take longer to load because CoverArt processes them or just because of normal "loading delay"... (Pictures take sometimes 5-10s or more to load) Regards Max
  2. Crossfire0mega

    keep getting kicked back to login screen

    Hello, I have a newly installed EMBY server running on Ubuntu 14.04.3 x86 server. I have gone through the install process and I was just trying to setup the media locations which are local directories and whenever I try to enter the location in it kicks me back out to the login screen. I have only one account setup and I created the local folders for my media with the same account as for emby. I also tried to change the server cache files path from the default under advanced settings and the same thing happened, kicked right back out to the login page. I don't know what's causing this, any hel
×
×
  • Create New...