Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'buffering transcoding'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. al92780

    RPI4 Video Buffering

    Buffering of video stored in RPI4 SD (tested, exceeds speed requirements). Played same video with the RPI4 included VLC package, worked perfect. See attached files. embyserver.txt ffmpeg-transcode-6bd2fa93-dbfd-48f3-b8f4-89bf05b54fef_1.txt hardware_detection-63730494013.txt
  2. Hey all I have issues with constant buffering with the kodi mb3 client. I have media browser server setup to access unc shares all shares are available on all my pcs direct via the network browser in windows and all files play fine without any buffering issues. When I go into kodi which I have setup in media browser mode the media browser server wants to trans-code files and I get buffering every few seconds. My network is gigabit wired between pcs I get around 85MB/s but to the media browser server which runs on a nuc I get around 30MB because its limited by usb 2 (media on external drive). So trying to work out if I Have a setting wrong in the client or on the server,all my files should be able to be played on pcs without the need for trans-coding correct? On a side note the android app over wireless works flawless no buffering at all on my phone and tablet over wireless ac. The nuc is the original i3 has 4GB ram. Programs on a msata drive media on an external usb drive.
×
×
  • Create New...