Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bad'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. So I have noticed that some shows play very blurry for some reason. The will start playing extremely bury. So bury that you would not be able to recognize faces. After a few seconds the blurriness clears up but the video is still much blurrier than the original file. The files are MKV. I cant figure out why this is happening. This does not happens to all the shows just some of them. The shows that do work are just as clear as the original files. I have reinstalled emby and tried editing the encoding settings without success. This issue occurs locally and publicly so its not connection interference. All the files are stored locally on the same machine the server is running on. Here a picture of what it looked like playing in emby as well as playing the same file in VLC Player. How can I fix this? Also the resolution on emby is set to max or 720p on this particular file. Here is it playing in VLC Here it is in emby playing.
  2. Hi all. A few months ago I had an issue which resulted in lots of different TV episodes and Movies having errors and therefore Media Browser struggled to play them (picture froze whilst audio continued). This was nothing to do with Media Browser, but the files themselves as other video players did the same. Now I have removed most of these files but yesterday I found another grrr. I was thinking is it possible that all users could have a button / icon on the media page to report / flag that a TV Episode / Movie / Audio Track / Album etc is faulty. With this flag the User/s who manage the Server will get a notification and there would be a place where all these flags are stored and listed for them to go through, check the media and either remove the report / flag (Mark as OK) or deal with it how the deem fit (Replace / delete etc) This flag could even be on the media itself so other users are aware that the media may be faulty before they get into the Movie etc. Maybe a prompt / list when the media is reported to help with fault finding. Example The user Reports a fault with a movie and is prompted with a list of common faults which they pick "Video - Choppy". Upon checking I found it to play correctly so it may be there device etc, so I can mark as "OK" Prompt list could be Audio - Choppy Audio - Freezes Audio - Won't Play Audio - Wrong Language Subtitles - None Available Subtitles - Wrong Language Video - Choppy Video - Freezes Video - Won't Play Other Maybe even an option to give a time in the media when this occurs Hope that made sence!
×
×
  • Create New...