Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bad gateway'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hello, Last night i set up Emby for the first time and had everything working perfect, both local and remote access. After initial server creation and while scanning for library files, my server suddenly shut down and when i closed the browser and relogged into my TerraMaster NAS to access Emby, i received "502 - Bad Gateway", with some nginx version i can't remember. I uninstalled Emby, and reinstalled on the NAS and then it all worked perfectly. Library files got scanned and i got local and remote access working and thought nothing more of it. I woke up this morning and w
  2. wizardbuilder2017

    502 bad gateway emby on docker

    Hello, we are having problem that server keeps showing 502 bad gateway. Need to restart docker to resolve this, can u please check our log? emby_log.zip
×
×
  • Create New...