Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'background images'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. hey guys. so i have had my pc brake down on me this week and when getting everything back up and running i went to reboot emby and one thing i have noticed is that when you use custom images for ie poster art, background art and thumb art etc instead of emby finding there own images to use. i have come across a slight problem that would be very easy to fix but would need embys help. i have custom images stored in the same location as my films and when loading your movies back into emby its not picking up the background images as they are marked as fanart1 or fanart_1 if this name was changed to background.jpg it would pull that image into the server without manually inputting it again. emby does pull in all poster art and thumb art but not background art. and when having loads of films to redo can be very time wasting. please emby help fix this as i believe this would be such a time saver for so many that do there own artwork. as you can see in the pictures one is where i have added but emby has removed and replaced the background images and the other one is one i have had to redo and change manually.
×
×
  • Create New...